Ratatouille
Ratatouille może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), oraz Ratatouille Tatin Tartlets-Tartelettes Tatin à la ratatouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój pierwsze 5 składników na 1-calowe kawałki.
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 5 do 7 minut lub tylko do momentu, gdy cebula będzie miękka. Wymieszać pomidory i kolejne 2 składniki i smażyć 8 do 10 minut lub tylko do momentu, gdy bakłażan zacznie mięknąć. Wymieszać w papryce, cukinia, i squash; przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż warzywa są miękkie i ciecz jest lekko zmniejszona. Wymieszać z bazylią.
Dodać sól i świeżo zmielony pieprz do smaku, i smażyć 3 protokół.