Ragu z pancettą i Prosciutto
Ragu z Pancettan i Prosciutto może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 40 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Jeśli masz cebulę, marchew, borowiki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Bulion brokułowy z pancettą, Prosciutto i makaronem: Minestra di Broccoli alla Romana, Quaglie con Pancetta (Przepiórka z pancettą), oraz podaj prosciutto-prosciutto owinięte gruszką z parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wlać tylko tyle gorącej wody na grzyby borowiki do pokrycia.
Pozostawić zmiękczyć na początku sosu.
W dużym, ciężkim garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać cebulę, marchew, i czosnek i gotować, aż zmięknie.
Dodać pancetta, prosciutto i koncentrat pomidorowy i mieszać, aż pasta pomidorowa się rozpuści.
Dodać grzyby i ich moczenie wody, bulion wołowy, i słoik sos marinara. Dusić przez 15 minut.
Ostudzić, a następnie kadzi do słoików.
Podawać ze świeżym lub suszonym makaronem.