Quiche Ze Świeżych Szparagów
Przepis świeże szparagi Quiche może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 5 minut. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubi ten poranny posiłek. Jeśli masz pod ręką mleko, bułkę tartą, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche Ze Szparagami I Łososiem), Quiche z szynki i szparagów, oraz Quiche z szynki i szparagów podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić osiem szparagów w 4-in. kawałki; Pozostałe włócznie pociąć na 1/2 cala. sztuk.
Wszystkie szparagi pokroić w niewielkiej ilości wody do miękkości; odcedzić i odstawić. wyrównać nieobciętą skorupkę ciasta podwójną grubością folii o dużej wytrzymałości.
Piec w temperaturze 450° przez 5 minut.
Wyjąć folię; piec 5 minut dłużej.
Wyjąć z piekarnika i odstawić. w rondlu na średnim ogniu roztopić masło; wymieszać z mąką i solą. Stopniowo dodawać mleko; gotować i mieszać, aż zgęstnieje. Wymieszaj niewielką ilość z jajkami, a wszystko przełóż na patelnię. Wymieszać z serem i 1/2. kawałki szparagów. wlać do skorupy.
Piec w temperaturze 400° przez 35 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty. Zorganizuj czwórkę. kawałki szparagów w szprychowy wzór na wierzchu.