Quiche z grzybami i szpinakiem w skórce owsianej

Quiche z grzybami i szpinakiem w skórce owsianej
Quiche z grzybami i szpinakiem w skórce owsianej może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka wody, szpinaku, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quiche z grzybami i szpinakiem w skórce owsianej, Pieczarkowy szpinak Indyk Quiche z farszem, oraz Quiche ze szpinakiem i grzybami z ziemniaczaną skórką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Aby przygotować skórkę, połącz owies i otręby owsiane; pokrój w maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać grubą mączkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Otręby OwsianeOtręby Owsiane
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać wodę; mieszać tylko do wilgotności. Mieszankę delikatnie wcisnąć w kulkę na papierze woskowym i przykryć dodatkowym papierem woskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
4
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 10-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Usuń 1 arkusz papieru woskowego i dopasuj ciasto do 9-calowej płyty ciasta pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
6
Usuń górny arkusz papieru woskowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
7
Piec w temperaturze 375 przez 7 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Aby przygotować nadzienie, umieść średnią patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Dodaj por; smażyć przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
10
Dodać grzyby; smażyć przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
11
Wyjąć z ognia; łyżkę do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
12
Mleko i następne 8 składników (mleko przez szpinak) połączyć w blenderze i proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Dodać do mieszanki grzybowej i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
14
Wlać do przygotowanej skórki i posypać serem Gruyre.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
15
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
16
Odstawić 5 minut.

Składniki

01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.koperek suszonykoperek suszony01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.suszony tymianeksuszony tymianek3largesOpcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawkiOpcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawki2largesjajajaja2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimleko odparowane beztłuszczowemleko odparowane beztłuszczowe2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekany porposiekany por2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipieczarki w plasterkachpieczarki w plasterkach796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiotręby owsianeotręby owsiane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiowies Zwyczajnyowies Zwyczajny28Orzechy dowolne (posiekane)1/4 szklanki startego świeżego parmezanu1/4 szklanki startego świeżego parmezanu11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych283Orzechy dowolne (posiekane)pakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony, osuszony i wyciśnięty na suchopakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony, osuszony i wyciśnięty na sucho2(zima)schłodzone masło lub margarynę w sztyfcie, pokrojoną na małe kawałkischłodzone masło lub margarynę w sztyfcie, pokrojoną na małe kawałki28Orzechy dowolne (posiekane)1/4 szklanki drobno rozdrobnionego sera Gruyêre lub szwajcarskiego1/4 szklanki drobno rozdrobnionego sera Gruyêre lub szwajcarskiego3(zima)zimna wodazimna woda
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn