Pumpkin Cookie Pizza
Przepis Pumpkin Cookie Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, lekko brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pumpkin Ice Cream Cookie Pizza, Pumpkin Spice Spiderweb Cookie Pizza, oraz Pumpkin Cookie Butter Cinnamon Buns with Cookie Butter Glaze.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300° F. Linia 2 9-calowe okrągłe metalowe patelnie do ciast z nonstick foil.In miskę miksera stojak wyposażony w wiosło, ubić masło i brązowy cukier, aż kremowy. Beat w dyni, jajko i wanilii, ubijając tylko do wymieszania.Zeskrobać boki miski i ubić w przyprawy pumpkin pie, sól i soda oczyszczona, skrobanie boki miski jako needed.By ręcznie lub z najniższą prędkością miksera, stopniowo mieszaj mąkę.Wymieszać z białymi frytkami i orzechami.Podziel lepkie ciasto na pół i umieść połowę na środku każdej patelni. Za pomocą gumowego skrobaka wklep go w okrąg 8 lub 8 1/2 cala, aby mieć około 1/2 cala przestrzeni między ciastem a krawędzią patelni — powinno się rozprzestrzeniać.
Piec na centralnym stojaku przez 35 do 40 minut lub do momentu, gdy pojawią się ciasteczka.Ustaw na stojaku chłodzącym i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed lukierowaniem. Gdy jest gotowy na mróz, wyciągnij z patelni, chwytając foil.To dodać lukier, ubić masło w dużej misce do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy, a następnie ubijać wanilią.
Dodawać mleko 1 łyżkę na raz, ubijając, aż lukier będzie kremowy i gładki.
Dodać sól. Włóż go do torby dekoratorskiej wyposażonej w wybraną końcówkę i nawiń na krawędziach.