Pumpkin Cookie Pizza

Pumpkin Cookie Pizza
Przepis Pumpkin Cookie Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, lekko brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pumpkin Ice Cream Cookie Pizza, Pumpkin Spice Spiderweb Cookie Pizza, oraz Pumpkin Cookie Butter Cinnamon Buns with Cookie Butter Glaze.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300° F. Linia 2 9-calowe okrągłe metalowe patelnie do ciast z nonstick foil.In miskę miksera stojak wyposażony w wiosło, ubić masło i brązowy cukier, aż kremowy. Beat w dyni, jajko i wanilii, ubijając tylko do wymieszania.Zeskrobać boki miski i ubić w przyprawy pumpkin pie, sól i soda oczyszczona, skrobanie boki miski jako needed.By ręcznie lub z najniższą prędkością miksera, stopniowo mieszaj mąkę.Wymieszać z białymi frytkami i orzechami.Podziel lepkie ciasto na pół i umieść połowę na środku każdej patelni. Za pomocą gumowego skrobaka wklep go w okrąg 8 lub 8 1/2 cala, aby mieć około 1/2 cala przestrzeni między ciastem a krawędzią patelni — powinno się rozprzestrzeniać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Piec na centralnym stojaku przez 35 do 40 minut lub do momentu, gdy pojawią się ciasteczka.Ustaw na stojaku chłodzącym i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed lukierowaniem. Gdy jest gotowy na mróz, wyciągnij z patelni, chwytając foil.To dodać lukier, ubić masło w dużej misce do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy, a następnie ubijać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodawać mleko 1 łyżkę na raz, ubijając, aż lukier będzie kremowy i gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
4
Dodać sól. Włóż go do torby dekoratorskiej wyposażonej w wybraną końcówkę i nawiń na krawędziach.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn