Niemiecki pstrąg z grilla to europejska receptura, która serwuje 35. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 2 godziny i 44 minuty. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka liści laurowych, mielonego pieprzu, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską, Grillowany Cały Pstrąg, oraz Pstrąg Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jeśli pstrąg jest zamrożony, odwilż.Opłucz i osusz rybę, usuwając głowy, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Wytnij 3 płytkie rany z każdej strony ryby.Natrzyj rybę solą i pieprzem i ułóż obok siebie na podłużnej patelni lub naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Wlać mieszaninę na rybę i niech marynować przez 2 godziny, obracając kilka razy.Użyj grilla z drutu na podwójnych zawiasach i rozłóż liście laurowe z jednej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Odcedzić pstrąga i ułożyć na liściach laurowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Pstrąg
6
Umyj wierzch roztopionym masłem.Zamknij grill i umieść go 5 cali na ogniu.Grillować 20 minut; kilka razy obrócić i smażyć rybę roztopionym masłem.Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Podawać rybę z ćwiartką cytrynową i grillowanymi pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Skórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Dornfelder i Riesling są moim najlepszym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red z oceną 3,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.