Pstrąg Wędzony
Wędzone pstrąga Spread może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz filety z pstrąga, akompaniament: krakersy pełnoziarniste, ostry sos taki jak tabasco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pstrąg Wędzony, Pstrąg Wędzony, oraz Pstrąg Wędzony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płatki pstrąga i przenieść 2 szklanki do robota kuchennego, a następnie zmiksować z masłem, szalotka, koperek, sok z cytryny, ostry sos, i pieprz na gładką. Rezerwa pozostałych pstrągów.
Przy włączonym silniku dodać wodę do purée z pstrąga w wolnym strumieniu i przetwarzać, aż woda zostanie wchłonięta, około 1 minuty.
Przenieś do miski i złóż zarezerwowane pstrąga, a następnie zapakuj mieszaninę do szklanej lub ceramicznej formy lub miski. Powierzchnię przykryć papierem woskowym, następnie szczelnie przykryć folią i schłodzić co najmniej 6 godzin, aby umożliwić rozwój smaków. Przed podaniem rozprowadzić do temperatury pokojowej. (Zajmie to 1 do 2 godzin.)
Spread można schłodzić do 5 dni.