Przyprawione Kanapki Z Indykiem
Przyprawione kanapki z indykiem mogą być tylko daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 44g białka, 17g tłuszczu i w sumie 449 kalorii. Ten przepis służy 24. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś indyka, tłuszcz, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skracanie, możesz śledzić to danie główne z Przepis Na Obroty Jabłek jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grecko-Przyprawione Kanapki Ze Stekami, Przyprawione Hamburgery Z Indyka, oraz Przyprawiony Pieczony Indyk dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść drożdże w 1/2 szklanki ciepłej wody.
Dodaj cukier, jajko, tłuszcz, sól, pozostałą wodę i 2 szklanki mąki. Ubijaj, aż będzie gładka. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto (ciasto będzie lepkie).
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Uderz ciasto. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podziel na pół. Podziel każdą porcję na 12 części. Uformuj każdą kulkę.
Miejsce 3. osobno na natłuszczonych blachach do pieczenia.
Posmaruj masłem. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 30 minut.
Piec w temperaturze 400° przez 8-10 minut lub na złoty kolor.
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.
W międzyczasie połącz sól, czosnek w proszku i pieprz; natrzyj indyka.
Umieść masło w jamie indyka; związać podudzia razem. Przygotuj grill na pośrednie średnie ciepło. Wsuń skrzydełka pod indyka i umieść piersią do góry w jednorazowej brytfannie; umieść na ruszcie grillowym.
Grill pod przykryciem przez 1 godzinę. Jeśli używasz grilla na węgiel drzewny, dodaj 10 brykietów do węgli. Fastryguj z kapaniem patelni. Przykryj i grilluj 1-1 / 2 do 2 godzin dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 180°, dodając 10 brykietów, aby utrzymać ciepło i szczotkując kroplami patelni co 30 minut. (Przykryj luźno folią, jeśli Indyk zbyt szybko się zrumieni.)
Przykryj i odstaw na 20 minut przed rzeźbieniem. Podziel bułeczki na pół; napełnij pokrojonym indykiem.