Szałwia-polędwiczki wieprzowe z masłem szałwiowym

Szałwia-polędwiczki wieprzowe z masłem szałwiowym
Szałwia-przetarte polędwiczki wieprzowe z masłem szałwiowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 33g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.48 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz filet z sardeli, czosnek w proszku, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szałwiowe kotlety wieprzowe z marynowaną brzoskwinią, Szałwia przetarta kotletem wieprzowym z ciepłym jabłkiem, oraz Grillowanie na Dzień Matki: pomarańcza, szałwia i czosnek natarte polędwiczki wieprzowe.

Instrukcje

1
Wymieszaj suszoną szałwię, brązowy cukier, sól, czosnek w proszku i pieprz i wmasuj w polędwiczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Suszona SzałwiaSuszona Szałwia
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Odstawić, przykryty, w temperaturze pokojowej 25 do 30 minut.
3
W międzyczasie przygotuj grill gazowy lub węglowy na dwupoziomowy ogień (patrz "Ustaw swój Grill: dwupoziomowe Grillowanie" poniżej), z jednej strony na wysokim ogniu, a drugiej na średnim (5 sekund z testem ręcznym).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
W małym rondlu na średnim ogniu gotuj masło, oliwę z oliwek, świeżą szałwię i czosnek około 10 minut; wymieszaj sardelę i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Szałwiaświeża Szałwia
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
SardeleSardele
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Odstawić 10 minut. Odcedzić masło i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
6
Polędwiczki spryskać obficie olejem. Ułóż na oczyszczonym, naoliwionym ruszcie do gotowania na dużym ogniu, wędkując cieńsze końce z dala od najgorętszej części ognia. Grill odkryte, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 5 minut w sumie. Przenieś polędwiczki na średnie ciepło (przykryj, jeśli używasz gazu) i grilluj, obracając od czasu do czasu, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 150, a środek ma odrobinę różu pozostałego (wyciąć, aby sprawdzić). Czas zależy od grubości mięsa: cienkie polędwiczki (ok. średnica) wymagają 8 do 10 minut; pulchne polędwiczki (do 2 1/2 cala. średnica) może potrzebować dwa razy tyle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Wyjąć z grilla, namiotu z folią i pozostawić wieprzowinę na 10 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Pokroić w cienkie plasterki, udekorować gałązkami szałwii, jeśli chcesz, i podawać z masłem szałwiowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
9
Ustaw swój grill: dwupoziomowe Grillowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Na węglu drzewnym: zapalić od 75 do 85 brykietów w rozruszniku kominowym (lub na ruszcie paliwowym); otworzyć otwory grillowe. Gdy są pokryte popiołem, kopiec z jednej strony rusztu do nachylenia. Pozostawić węgle do spalenia, aż osiągną pożądany poziom ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Na gazie: obrócić wszystkie palniki do góry, zamknąć pokrywę i ogrzewać przez 15 minut. Jeśli masz trzy lub więcej palników, pozostaw dwa sąsiednie palniki na wysokim i obróć Pozostałe palniki w dowolnym miejscu od średniego do niskiego, w zależności od przepisu. Jeśli masz dwa palniki, pozostaw jeden palnik na wysokim, a drugi na średnim do niskiego.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn