Przyprawa z czarnej cebuli
Jeśli masz około 1 godziny i 45 minut do spędzenia w kuchni, Black Onion Relish może być wspaniałym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i wegetariańskim do wypróbowania. Ten przepis jest przeznaczony dla 1 osoby i kosztuje 2,97 USD za porcję. Ta przystawka ma 502 kalorie , 4 g białka i 43 g tłuszczu na porcję. Ten przepis zachwycił 5 osób. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką ocet sherry, sól i pieprz, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 90% . Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Steki z grilla z sosem cebulowym i przyprawą cebulową , Relish cebulowy i Relish cebulowy .
Instrukcje
Rozpal ognisko lub przygotuj grill węglowy i pozwól, aby ogień palił się, aż zgromadzi się w nim pokład węgla.
Włóż cebulę do gorących bramek i ułóż węgle po bokach i na górze. Piecz, aż zczernieje i będzie miękka, około 15 minut. Odwróć cebulę, zakop ją ponownie i gotuj, aż cebula zacznie puszczać sok, kolejne 10 do 15 minut. Bambusowy szpikulec włożony w środek powinien łatwo wsunąć się w środek.
Cebulę włóż do miski, przykryj i pozostaw do ostygnięcia.
Połóż czerwoną paprykę na węglach; gotować, często obracając, aż się zwęgli, około 10 minut.
Zdejmij poczerniałą skórkę z cebuli i zeskrob z czerwonej papryki zwęglone czarne kawałki. Drobno posiekaj cebulę i czerwoną paprykę.
Połączyć w misce z natką pietruszki i doprawić do smaku solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne.
Doprawić octem sherry i oliwą z oliwek, przykryć i wstawić do lodówki na 1 godzinę.