Przepis Cielęcina przegrzebki w irlandzkim sosie Whiskey może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.42 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 262 kalorie, 24g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Mieszanka soli, mielonego imbiru, Węgierskiej papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla dzień św. Patryka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Irish Apple Cake with Irish Whiskey Caramel Sauce, Irish Whiskey soda Bread with Irish Whiskey Butter, oraz Irish Whiskey Caramel Sauce.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce; posypać równomiernie cielęciną.
Dodać bulion i sherry; dusić 3 minuty lub tylko do momentu, aż sos zacznie gęstnieć. Cielęcina na patelnię. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Bulion
SOS
Cielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Cielęcinę układamy na półmisku, a na wierzch polewamy grzybami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
SOS
Cielęcina
10
W razie potrzeby posypać posiekaną natką pietruszki.