Przegrzebki cielęce w irlandzkim sosie Whiskey

Przegrzebki cielęce w irlandzkim sosie Whiskey
Przepis Cielęcina przegrzebki w irlandzkim sosie Whiskey może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.42 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 262 kalorie, 24g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Mieszanka soli, mielonego imbiru, Węgierskiej papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla dzień św. Patryka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Irish Apple Cake with Irish Whiskey Caramel Sauce, Irish Whiskey soda Bread with Irish Whiskey Butter, oraz Irish Whiskey Caramel Sauce.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce; posypać równomiernie cielęciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ciepła 1 łyżeczka oleju i 1 łyżeczka masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj połowę cielęciny na patelni. Gotować 1 minutę z każdej strony lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć z patelni; odstawić, i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałą oliwą z oliwek, masłem i cielęciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zmniejszyć ciepło do średniego.
6
Dodać posiekane szalotki i wstępnie rozgrzane grzyby na patelnię i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj Irish whiskey, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Irlandzka WhiskeyIrlandzka Whiskey
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać bulion i sherry; dusić 3 minuty lub tylko do momentu, aż sos zacznie gęstnieć. Cielęcina na patelnię. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
BulionBulion
SOSSOS
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Cielęcinę układamy na półmisku, a na wierzch polewamy grzybami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SOSSOS
CielęcinaCielęcina
10
W razie potrzeby posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn