Proste Ranchy Panierowane Filety Rybne
Proste Ranchy panierowane filety rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 308 kalorii, 26g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz olej roślinny, filety tilapia, mieszankę opatrunkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Proste Ranchy Panierowane Filety Rybne, Łatwe Panierowane Filety Rybne, oraz Panierowane filety z mintaja dla 2 są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieścić bułkę tartą w misce. W płytkim naczyniu wymieszaj mieszankę dressingu i olej, aby utworzyć pastę. Filety z tilapii posmarować pastą, a następnie zanurzyć w bułce tartej, aby lekko osłonić.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Umieść filety na patelni i gotować 5 minut z każdej strony, lub do złotego koloru i łatwo płatkowane widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.