Prosta Zapiekanka Pekanowo-Fasolowa

Prosta Zapiekanka Pekanowo-Fasolowa
Prosta Zapiekanka Pekanowo-fasolowa to bezmleczne przystawka. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka prostych blanszowanych fasoli, japońskiej bułki tartej, pieczonej papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Z Orzechami Pekan, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Z Żurawiną, oraz Cheddar-Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść francuską smażoną cebulę, japońską bułkę tartą i posiekane orzechy pekan w równej warstwie na 15-x 10-calowej patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Francuska Cebula SmażonaFrancuska Cebula Smażona
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Piec 8 do 10 minut lub do tosty, mieszając po 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Przygotuj biały sos maślany i proste blanszowane fasolki szparagowej zgodnie z zaleceniami. (Nie zanurzaj fasoli w lodowatej wodzie.) Delikatnie wrzucić fasolkę szparagową i pieczoną czerwoną paprykę, i łyżką na półmisek. Na wierzch polać białym sosem maślanym i posypać prażoną mieszanką orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn