Prosta Zapiekanka Pekanowo-Fasolowa
Prosta Zapiekanka Pekanowo-fasolowa to bezmleczne przystawka. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka prostych blanszowanych fasoli, japońskiej bułki tartej, pieczonej papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Z Orzechami Pekan, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Z Żurawiną, oraz Cheddar-Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść francuską smażoną cebulę, japońską bułkę tartą i posiekane orzechy pekan w równej warstwie na 15-x 10-calowej patelni z galaretką.
Piec 8 do 10 minut lub do tosty, mieszając po 5 minut.
Przygotuj biały sos maślany i proste blanszowane fasolki szparagowej zgodnie z zaleceniami. (Nie zanurzaj fasoli w lodowatej wodzie.) Delikatnie wrzucić fasolkę szparagową i pieczoną czerwoną paprykę, i łyżką na półmisek. Na wierzch polać białym sosem maślanym i posypać prażoną mieszanką orzechów pekan.