Praline Pumpkin Pie II
Praline Pumpkin Pie II to wegetariańska przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Na 72 centy za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka brązowego cukru, jaj, puree z dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 32 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy obejmują Pumpkin Pie Spiced Pumpkin Seeds, Pumpkin Praline Skillet Cake + jak zrobić domowe Puree z dyni, oraz Flan z dyni z Pralinką z pestek dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C.) w małej misce, połączyć pekany, 1/3 szklanki brązowego cukru i masła. Mocno dociśnij do dna niepakowanej skorupy ciasta.
Piec w piekarniku 10 minut.
Usuń skórkę z piekarnika i zmniejsz temperaturę do 325 stopni F (165 stopni C.)
W dużej misce połączyć jajka, dynię, 2/3 szklanki brązowego cukru, mąkę, goździki, buławę, cynamon, sól i imbir. Mieszać w śmietanie, aż mieszanina będzie gładka i kremowa.
Wlać do częściowo upieczonej skorupy.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 do 45 minut lub do momentu ustawienia napełniania.