Południowoamerykańskie placki rybne mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $11.99 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 801 kalorii, 73g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Mieszanka filetów z plamiaka, jajek z wolnego wybiegu, nasion kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć zwykłą mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 116 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Południowoamerykański Dip, Guacamole Ameryki Południowej, oraz Pizza Południowoamerykańska.
Instrukcje
1
Ułożyć plamiaka na głębokiej blasze z mlekiem i liśćmi laurowymi, następnie przykryć blachę folią i gotować przez 15 minut. W międzyczasie gotować ziemniaki w osolonej wrzącej wodzie przez około 15 minut, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Plamiak
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Spuścić je w durszlaku, aby pozbyć się nadmiaru wody, a następnie powrócić do patelni na małym ogniu i zacieru.Ugotowaną rybę płatkować w dużej misce, wyrywając kości i usuwając skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Dodać puree ziemniaczane, natkę pietruszki, miętę, skórkę z cytryny i limonki, nasiona kopru włoskiego, jajka i chili i doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Skórki Z Cytryny
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dobrze wymieszać, posmakować i w razie potrzeby dodać więcej soli.Mąka powierzchni roboczej, a następnie wziąć 1 łyżkę mieszanki w dłoniach z odrobiną mąki i poklepać go w spłaszczonym okręgu, toczenia go w mące. Szorstki i gotowy jest dobry, więc nie martw się o to, że wszystkie są dokładnie takie same!
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Wlać wystarczającą ilość oleju do dużego rondla o ciężkim dnie, aby napełnić patelnię około jednej trzeciej drogi w górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Podgrzewaj na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia włożony do oleju osiągnie 185C / 182°. (jeśli nie masz termometru, podgrzewaj olej, aż kostka chleba zbrązowieje w ciągu około 3 minut.) Smażyć na głębokim tłuszczu placki rybne przez około 5 minut, aż będą brązowe i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
7
Odcedzić na papierze kuchennym, posypać solą morską i podawać na dużym talerzu z dużą ilością połówek cytryny.Tip
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.