Posiekana wątróbka prawdziwy Mccoy
Posiekana wątróbka prawdziwy Mccoy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 777 kalorii, 82g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wytopiony tłuszcz z kurczaka, wątróbki z kurczaka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest znakomite. Spróbuj Posiekana Wątróbka, Posiekana Wątróbka, oraz Posiekana Wątróbka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu w jednej warstwie i napełnij wodą, aby przykryć jajka o 1 cal. Przykryć rondel i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wyjmij z ognia i pozostaw jaja w gorącej wodzie na 15 minut.
Wylać gorącą wodę, a następnie schłodzić jajka pod zimną bieżącą wodą w zlewie. Obrać po wystygnięciu.
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Wątróbki wołowe i drobiowe posmarować 2 łyżkami oleju kukurydzianego, a następnie rozłożyć na blasze. Broil w nagrzanym piekarniku, aż brązowy na górze, 8 do 10 protokół. Odwróć wątróbki i kontynuuj pieczenie, aż wątróbki nie będą już różowe w środku, a soki będą jasne, około 5 minut.
Włożyć wątróbki do miski i schłodzić w lodówce.
Podgrzać 2 łyżki tłuszczu z kurczaka i 2 łyżki oleju kukurydzianego na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 10 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula jest bardzo delikatny i ciemnobrązowy, 15 do 20 minut więcej.
Umieścić cebulę w misce; przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Drobno posiekać schłodzoną wołowinę i wątróbki z kurczaka, schłodzoną cebulę i jajka ugotowane na twardo, a następnie umieścić w misce. Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę tłuszczu z kurczaka. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.