Portobello Mushroom, Hot and Sweet Pepper Ragu with Pappardelle
Portobello Mushroom, Hot and Sweet Pepper Ragu with Pappardelle może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,37 zł za porcję, ten przepis okładki 46% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 1108 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz majeranek, guanciale, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pappardelle z kurczakiem i grzybami Ragù, Pappardelle Z Ragu Wołowo-Grzybowym, oraz Pappardelle z pieprzem i grzybami podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać brojler i zwęglać czerwoną wiśnię i paprykę, aż równomiernie poczerni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Umieścić w misce i przykryć do ostygnięcia. Paprykę obrać i posadzić. Drobno pokroić czerwoną paprykę wiśniową, a następnie pokroić czerwoną paprykę w 1/4-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
W międzyczasie podgrzej EVOO w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu i dodaj pancettę do renderowania, 2 do 3 minut. Mieszamy grzyby i gotujemy do zmroku i miękkości, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Dodać rozmaryn, szałwię, tymianek, majeranek, czosnek, cebulę i trochę soli i czarnego pieprzu i gotować 5 minut. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i pieczoną papryką. Deglaze z winem i gotować, aż zmniejszy się o połowę, skrobanie zmniejszenie bitów na dnie patelni, około 2 minut. Wymieszaj pomidory i delikatnie gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory się rozpadną, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Majeranek
Szyjki Z Kurczaka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia i ugotuj pappardelle do Al dente. Zarezerwuj 1 szklankę skrobiowej wody do gotowania przed spuszczeniem i podrzucając makaron z sosem i wodą do gotowania 1 minutę. Aby podać, połączyć makaron z dużą ilością startego pecorino, przechodząc więcej na stole, do polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pappardelle
Pecorino
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski