Portobello Mushroom, Hot and Sweet Pepper Ragu with Pappardelle

Portobello Mushroom, Hot and Sweet Pepper Ragu with Pappardelle
Portobello Mushroom, Hot and Sweet Pepper Ragu with Pappardelle może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,37 zł za porcję, ten przepis okładki 46% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 1108 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz majeranek, guanciale, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pappardelle z kurczakiem i grzybami Ragù, Pappardelle Z Ragu Wołowo-Grzybowym, oraz Pappardelle z pieprzem i grzybami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać brojler i zwęglać czerwoną wiśnię i paprykę, aż równomiernie poczerni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Umieścić w misce i przykryć do ostygnięcia. Paprykę obrać i posadzić. Drobno pokroić czerwoną paprykę wiśniową, a następnie pokroić czerwoną paprykę w 1/4-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W międzyczasie podgrzej EVOO w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu i dodaj pancettę do renderowania, 2 do 3 minut. Mieszamy grzyby i gotujemy do zmroku i miękkości, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Dodać rozmaryn, szałwię, tymianek, majeranek, czosnek, cebulę i trochę soli i czarnego pieprzu i gotować 5 minut. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i pieczoną papryką. Deglaze z winem i gotować, aż zmniejszy się o połowę, skrobanie zmniejszenie bitów na dnie patelni, około 2 minut. Wymieszaj pomidory i delikatnie gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory się rozpadną, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
MajeranekMajeranek
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia i ugotuj pappardelle do Al dente. Zarezerwuj 1 szklankę skrobiowej wody do gotowania przed spuszczeniem i podrzucając makaron z sosem i wodą do gotowania 1 minutę. Aby podać, połączyć makaron z dużą ilością startego pecorino, przechodząc więcej na stole, do polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PappardellePappardelle
PecorinoPecorino
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn