Portobello Bruschetta z trzema serami
Portobello Bruschetta z trzema serami to bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 504 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, oliwę z oliwek, ser fontina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Portobello Mushroom Bruschetta, Portobello Bruschetta z rozmarynem Aïoli, oraz Portobello Bruschetta z rozmarynem Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Lekko posmarować dużą blachę do pieczenia.
Połączyć pomidory, feta, rukola i czosnek w małej misce.
Ułóż czapki grzybowe, łodygę do góry, na przygotowanej blasze do pieczenia.
Skropić 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż grzyby zaczną mięknąć, 5 do 7 minut.
Kapturki posypać parmezanem; mieszankę pomidorową podzielić równomiernie pomiędzy każdą kapturkę grzybową. Doprawić solą i pieprzem, skropić pozostałymi 2 łyżkami oliwy. Wierzch każdego grzyba z 2 plastrami sera fontina.
Wróć do piekarnika, aż ser się rozpuści, ale mieszanka pomidorowa jest nadal chłodna w środku, około 3 minut.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo