Portabella Tacos z pikantną kapustą Slaw
Przepis Portabella Tacos z pikantną kapustą Slaw jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka montreal steak grill przyprawy, portabella Mushroom caps, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Paleo Fish Tacos z pikantną kapustą Slaw, Tacos rybne z kapustą-marchewką i pikantną cremą, oraz Pikantne Tacos rybne z kapustą Slaw + Limonka Crema.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki slaw; odstawić.
Podgrzać skorupy taco zgodnie z zaleceniami na pudełku.
Tymczasem na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu. Grzyby gotować w oleju 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zaczną brązowieć.
Dodać cebulę; gotować 2 do 3 minut dłużej. Wymieszaj chili w proszku i przyprawy do grilla.
Aby służyć, łyżka mieszanki grzybowej do rozgrzanych muszli taco; top z plasterkami awokado i pikantną kapustą slaw.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.