Popcorn w batoniku
Candy Bar Popcorn to bezglutenowa i bezmleczna przekąska. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 8 g tłuszczu i łącznie 135 kalorii. Ten przepis służy 4 osobom. Za 37 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. To bardzo przystępny cenowo przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 13% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy to Popcorn w batoniku, Popcorn w batoniku z masłem orzechowym i Prawie batonik.
Instrukcje
Popcorn popcorn wykonaj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Gdy kukurydza wyskoczy, pokrój batonik na kawałki o wielkości 1/2 cala.
Rozłóż prażoną kukurydzę na talerzu, który można używać w kuchence mikrofalowej (lubię używać papierowych talerzy, aby ułatwić czyszczenie). Na wierzchu ułóż kawałki batonika.
Podgrzewaj w kuchence mikrofalowej z pełną mocą co 30 sekund lub do momentu rozpuszczenia cukierka.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to moje najlepsze typy w przypadku Popcornu. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Louis Roederer Cristal Brut z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 299 dolarów za butelkę.
Cristal Brut Louisa Roederera
Cristal, klejnot i tête de cuvée szampana Louisa Roederera, został stworzony w 1876 roku dla cara Rosji Aleksandra II. Pozostaje wierny swemu pochodzeniu, inspirowany elegancją i czystością. Cristal jest produkowany zgodnie z rygorystycznymi standardami winiarskimi, które wymagają rygorystycznej selekcji crus, roczników, winogron i wina. Cristal jest produkowany wyłącznie z najlepszych roczników crus, które mają gwarancję, że pochodzą z winnicy Louis Roederer. Wszystkie wyjątkowe cechy rocznika 2002 zostały dosłownie uchwycone w tym Cristal 2002, który jest hojny i bujny, ukazując idealną równowagę pomiędzy koncentracją i finezją, świeżością i winem, intensywnością i wyrafinowaniem. W trzech słowach: dumny, bogaty i luksusowy. Cristal 2002 jest jaskrawo żółty z jasnobursztynowymi refleksami i ma piękny mus z delikatnym kordonem trwałych i regularnych bąbelków. Nos jest intensywny i delikatny, odsłaniając czystą i dobrze wymieszaną mieszankę smaków miodu, kakao, lekko prażonych orzechów laskowych i kandyzowanych owoców cytrusowych. W ataku pikantna eksplozja dojrzałych owoców, wino ujawnia czerwone owoce, białą czekoladę, karmel i duńskie ciasto, typowe dla Cristala. Jego jedwabista, skoncentrowana konsystencja opiera się na intensywnej, mocnej i winnej strukturze, ale zachowuje wyrafinowanie. Podniebienie rozwija się, aby osiągnąć pyszne wrażenie dobrze wymieszanej harmonii smaków. Świeży finisz z nutą goryczy sprawia, że jest niemal chrupiące.