Pomidorowa zupa jarzynowa mamy
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do twojej kolekcji, pomidorowa zupa jarzynowa mamy może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 11g białka, oraz 6G tłuszczu. Za 60 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 18. Udaj się do sklepu i podnieś czarnooki groszek, kukurydzę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy obejmują Domowa zupa jarzynowa mamy, Najlepsza zupa jarzynowa z indyka mamy, oraz Zupa jarzynowa mamy z kurczakiem lub wołowiną (Niemiecki Gemuse Suppe).
Instrukcje
W 8-qt. czajnik do zupy, umieść kurczaka, wodę, seler i cebulę. Przykryj i zagotuj; odtłuszczony tłuszcz. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny lub do momentu, gdy kurczak spadnie z kości.
Odcedź bulion i odtłuszczony tłuszcz; wróć bulion do czajnika.
Dodaj kolejne osiem składników. Odkostnić kurczaka i pokroić na kawałki; wróć do czajnika. Doprowadzić do wrzenia.
W międzyczasie na średniej patelni gotuj wołowinę, aż przestanie być różowa; odcedź i dodaj do zupy. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę. Dodaj kukurydzę; gotuj bez przykrycia przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając.