Polędwiczki wieprzowe z musztardą morelową
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Polędwica wieprzowa z musztardą morelową może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 127g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 780 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.43 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz dżem morelowy, sól, ziarnistą musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 82% to danie jest super. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Musztardą Morelową, Polędwica Wieprzowa Z Grilla Morelowo-Musztardowa, oraz Polędwica Wieprzowa Polędwica Polędwica Morelowa Ze Skórką Ziołowo-Gorczycową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery i stojak liniowy brojlerów z folią.
Musztardę i dżem ubić w małej misce.
Ubij razem 1/3 szklanki mieszanki musztardy z czosnkiem w dużej misce.
Wieprzowinę osuszyć, następnie posypać łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Schab posmarować 2 łyżkami mieszanki musztardowo-czosnkowej, a następnie ułożyć bez tłoczenia na patelni brojlerów.
Wrzucić morele i pozostałe 1/4 łyżeczki każdej soli i pieprzu z pozostałej mieszanki musztardowo-czosnkowej. Ułóż morele w 1 warstwie wokół wieprzowiny (w tym przestrzeń między polędwicami) i broil 5 do 6 cali od ciepła, obracając wieprzowinę raz, aż termometr włożony ukośnie do środka każdej polędwicy rejestruje 145 ° F i morele są zmiękczone, o 15 protokół.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia (pozostawić morele na patelni) i odstawić 5 minut.
Pokroić wieprzowinę w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala i przełożyć na talerz. Morele łyżka na wieprzowinie i podawać pozostałą mieszankę musztardowo-dżemową z boku (słodzić dodatkowym dżemem w razie potrzeby).