Polędwica wieprzowa z sosem grzybowym Marsala wymaga około 40 minut od początku do końca. To danie główne ma 238 kalorii, 26 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 osobom. Za 2,16 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 35 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka polędwiczek wieprzowych, kurków, rozmarynu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał spektakularny wynik łyżką wynoszący 89%. Podobne przepisy to Polędwica wieprzowa z sosem grzybowym Marsala, Steki z polędwicy z grzybami, sosem Marsala i Polędwica wieprzowa w sosie Marsala.
Instrukcje
1
W małej misce połącz suszone grzyby i gorącą wodę; odłożyć na bok. W drugiej misce wymieszaj suszone zioła, proszek czosnkowy, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Suszone
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Kurki odcedzić; dodać na patelnię. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; dodaj wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Kurkowe
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Przykryj i gotuj przez 15–20 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 145°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
9
Wyjmij wieprzowinę i odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
10
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; stopniowo wrzucaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.