Polędwica wołowa z szalotką i glazurą z czerwonego wina

Polędwica wołowa z szalotką i glazurą z czerwonego wina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wołowej z szalotką i glazurą z czerwonego wina. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 858 kalorii, 49g białka, oraz 63g tłuszczu. Na 8,42 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz sól i pieprz, szalotki, rozmaryn, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szalotki pieczone na patelni z polewą po Sherry, Polędwica Wołowa Z Pieczoną Szalotką, oraz Polędwica wołowa z pomidorami, szalotką i Maytag Blue dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn