Policzek wołowy duszony w piwie, risotto z kaszy jęczmiennej, słód cebulowy i sos ale

Policzek wołowy duszony w piwie, risotto z kaszy jęczmiennej, słód cebulowy i sos ale
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj duszonego w piwie policzka wołowego, risotto z kaszą jęczmienną, słodowanej cebuli i sosu ale. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 527 kalorii, 13g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz podwójną śmietanę, piwo, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Peppery wołowe kebaby z duszoną perłową cebulą, Beer-duszona wołowina z cebulą, oraz Wołowina duszona w piwie z cebulą.

Instrukcje

1
Policzki wołowe umieścić w naczyniu, przykryć piwem i dodać czosnek, tymianek i liść laurowy, następnie pozostawić do marynowania na co najmniej 6 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
AleAle
2
Piekarnik do 140C / 120C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Odcedzić policzki i przenieść płyn marynujący, czosnek i zioła do dużego naczynia żaroodpornego i doprowadzić do wrzenia. Na patelni usmażyć policzki wołowe odrobiną oleju, aż po obu stronach skarmelizują się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodaj policzki do naczynia żaroodpornego z marynatą i wlej tyle bulionu wołowego, aby pokryć. Zagotować, przykryć, dusić w piekarniku przez 4 godziny, aż policzki będą bardzo miękkie. Co jakiś czas usuwaj tłuszcz z powierzchni, aby utrzymać materiał w czystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Podczas gdy wołowina jest w piekarniku, zrobić słodowaną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Włożyć piwo na patelnię, dodać całą cebulę, przykryć i dusić, aż cebula będzie miękka, około 20 min. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia, następnie usunąć skórkę i pokroić cebulę na pół i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
AleAle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Gdy wołowina jest ugotowana, Usuń policzki, zioła i czosnek i odstaw na bok, a następnie zmniejsz bulion szybko, aż będzie syropowaty. Powrót policzki do patelni i glazury z lepką redukcją, a następnie zachować ciepło, aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Około 40 minut przed jesteś gotowy do podania, zrobić risotto.
9
Włożyć bulion z kurczaka do dużej patelni i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Dodać jęczmień, a następnie gotować przez 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
11
Wyjąć z ognia, odcedzić, a następnie wrzucić jęczmień do średniej wielkości patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
12
Czosnek umieścić na małej patelni z podwójną śmietaną i doprowadzić do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty, następnie przełożyć do robota kuchennego i zmiksować na gładką masę. Odstawić około 50 ml kremu czosnkowego, a resztę zalać jęczmieniem. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójny KremPodwójny Krem
JęczmieńJęczmień
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
13
W międzyczasie oddzielić warstwy słodowanej cebuli i zakończyć smażeniem na gorącej patelni, z odrobiną oleju i masła, na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
14
Tuż przed podaniem dodaj parmezan i sok z cytryny do risotto jęczmiennego i sól do smaku. Łyżką do środka każdego talerza, następnie pokroić policzki i ułożyć na szczycie risotto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
JęczmieńJęczmień
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
15
Umieścić 3 słodowane kliny cebuli z boku i skropić zredukowanym bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
AleAle
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn