Filiżanki do latte z białą czekoladą

Filiżanki do latte z białą czekoladą
Kubki Latte z Białą Czekoladą to przepis bezglutenowy składający się z 18 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 31 g tłuszczu i łącznie 435 kalorii . Za 1,73 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut . Udaj się do sklepu i kup czekoladę do pieczenia, espresso w proszku, likier kawowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Mało kto naprawdę przepadał za tym napojem. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 27% . Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy to Latte z białą czekoladą , Latte z białą czekoladą i kokosem oraz Latte z białą czekoladą i miętą .

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i tłuszcz; mieszaj, aż będzie gładka. Za pomocą wąskiego pędzla do ciasta posmaruj wnętrze osiemnastu 2-calowych. Foliowe papilotki do muffinów z 1/2 łyżeczki roztopionej czekolady. Przechowywać w lodówce przez 15 minut lub do momentu, aż masa będzie twarda. Powtórz warstwy dwukrotnie. Schładzaj aż do ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Na dużej, ciężkiej patelni ugotuj cukier na średnim ogniu, aż się rozpuści i nabierze złoto-bursztynowego koloru. Stopniowo dodawaj śmietanę; gotować i mieszać, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać likier i espresso w proszku; mieszaj, aż będzie gładka. Mieszaj białą czekoladę, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Biała CzekoladaBiała Czekolada
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
4
Przełożyć do małej miski; przykryć i przechowywać w lodówce przez 1-2 godziny lub do momentu, aż lekko zgęstnieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Ostrożnie zdejmij i wyrzuć foliowe wkładki z kubków czekoladowych. Nadzienie łyżką lub fajką do kubków; udekorować ziarnami kawy. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KawyZiarna Kawy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn