Polewa Czekoladowo-Piankowa
Polewa czekoladowo-Marshmallow może być tylko lukier szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1472 kalorii, 10g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz odparowane mleko, ekstrakt z wanilii, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z pianki tostowej i polewą czekoladową Słodowaną, Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z Pianki i polewą czekoladową, oraz S ' Amore Milk Chocolate Mousse filled Chocolate Cups with Marshmallow Frosting.
Instrukcje
Rozpuścić pierwsze 4 składniki w rondlu 2-quart na średnim ogniu, mieszając 5 minut lub aż mieszanina będzie gładka.
Przenieść mieszaninę czekolady do dużej miski.
Umieść miskę w większej misce wypełnionej lodem i wodą. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością mikserem elektrycznym. Zwiększ prędkość do średnio-wysokiej, i pokonać 5 minut lub aż lukier jest chłodny, gruby, i spreadable. Wymieszać 1 łyżkę wanilii.