Polewa Czekoladowa

Polewa Czekoladowa
Polewa czekoladowa może być tylko lukier szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 244 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka masła, ekstrakt z wanilii, czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache, Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z Pianki i polewą czekoladową, oraz Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z pianki tostowej i polewą czekoladową Słodowaną.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki w górnej części podwójnego kotła; umieścić na wrzącej wodzie, stale mieszając, aż czekolada i masło stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
2
Zdjąć z ognia i ostudzić.
3
Dodać cukier puder i wanilię do schłodzonej mieszaniny; ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn