Plamiak Au Gratin

Plamiak Au Gratin
Plamiak Au Gratin jest pescatarian przepis z 8 porcjami. Na 5,32 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 47g białka, oraz 38 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś ostry ser cheddar, mąkę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekanka z plamiaka wędzonego, Zapiekanka z wędzonego plamiaka i topinamburu, oraz Wędzony plamiak z tarką selerowo-szpinakową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować średnim lub dużym naczyniem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Filety opłukać i osuszyć. Doprawić 1 łyżeczką soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
3
Na patelni lub patelni roztop masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podsmażyć cebulę na maśle na złoty kolor. Wymieszać z mąką, aż do całkowitego włączenia. Wymieszaj musztardę, 1/2 łyżeczki soli, lekkie i ciężkie kremy. Gotować aż zgęstnieje, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
SólSól
5
Wyjąć z ognia i wymieszać sery.
6
Polać rybę sosem i posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SOSSOS
RybyRyby
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, aż zbrązowieje i będzie bąbelkowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Haddock bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn