Placki Marchewkowe
Przepis marchew ciasto naleśniki mogą być wykonane w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 611 kalorii, 12g białka, oraz 27g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Za $3.14 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako dość drogie śniadanie. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, mieloną gałkę muszkatołową, orzechy pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Placki Marchewkowe, Placki Marchewkowe, oraz Placki Marchewkowe.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mieszankę naleśnikową, cynamon, gałkę muszkatołową i goździki. W małej misce ubij jajka i mleko; mieszaj z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Dodaj marchewki.
Wlej ciasto o 1/4 szklanki na natłuszczoną gorącą patelnię. Obróć naleśniki, gdy na wierzchu utworzą się bąbelki; gotuj, aż druga strona będzie złotobrązowa.
W przypadku syropu w małym rondelku połącz syrop klonowy, masło i cynamon. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Naleśniki podawać z twarogiem i syropem; posypać orzechami.