Pittsburgh Sandwich
Kanapka Pittsburgh wymaga ok. 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 687 kalorii, 15g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ser provolone, cukier, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pittsburgh Sandwich, Devonshire Sandwich Pittsburgh original!!, oraz Sałatka Pittsburgh.
Instrukcje
Zrobić slaw mieszając razem kapustę, 2 łyżki oleju roślinnego, ocet, cukier, adobo przyprawy, i czarny pieprz, aż dokładnie połączone. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 375 stopni F (190 stopni C).
Pokroić ziemniaki na 1/4 cala grubości frytki, i smażyć, aż unosić i są złotobrązowe, 4 do 5 minut. Odstaw frytki na bok.
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F (110 stopni C).
Umieść chleb na blasze do pieczenia i tost na Jasny brąz w nagrzanym piekarniku, 3 do 5 protokół.
Usuń połowę kromek chleba.
Umieścić 1/4 pastrami na pozostałych 4 kromkach chleba, a na wierzchu ser provolone. Powrót do piekarnika, aż pastrami jest gorąca i ser topi się, o 5 Więcej minut.
Aby zmontować, top topiony ser każdej kanapki z frytkami, cole slaw, 2 plastry pomidora, i górne kawałki chleba.