Herbed Kozi Ser
Herbed kozi ser jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, skórkę z cytryny, oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fondue Z Kozim Serem Herbed, Kanapki Z Kozim Serem Herbed, oraz Herbed Kozi Ser Suflet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w małej misce, dobrze mieszając. Ser obłożyć równomiernie mieszanką bazylii, delikatnie naciskając, aby się przylgnął. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Ser podawać z plastrami bagietki.
Wino uwaga: To menu oferuje jasne, kwaśne smaki i świeże zioła zarówno Herbed kozim serem i Pesto cytrynowo-Pietruszkowym, więc będziesz chciał wysokiej kwaśnej bieli, która nie pójdzie płasko przeciwko tych smaków zippy. Spróbuj Vermentino, zrobionego z włoskich winogron o tej samej nazwie znalezionych w Ligurii i Toskanii. Campo al Mare Vermentino 2005 (1$
ma aromaty melona i brzoskwini wystarczająco delikatne dla koziego sera z ziołowym, sagelike krawędzi własnej. -- Jeffery Lindenmuth