Polędwiczki wieprzowe Paprikash z makaronem jajecznym

Polędwiczki wieprzowe Paprikash z makaronem jajecznym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Paprikash z polędwicy wieprzowej z makaronem jajecznym. Ten przepis służy 4. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać wino, czosnek, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica Wieprzowa Paprykasz, Polędwiczki wieprzowe Chińskie z makaronem z sosem czosnkowym, oraz Letnie babeczki jajeczne z kluskami z cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
2
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać 2 łyżeczki oleju; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Dodać wieprzowinę; gotować 4 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
6
Wyjąć wieprzowinę z patelni. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj cebulę, papryka, czosnek, pozostałe 1/4 łyżeczka soli, i pozostałe 1/4 łyżeczka czarnego pieprzu; smażyć 4 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
9
Dodaj mąkę, koncentrat pomidorowy, tymianek, i papryka; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PaprykaPapryka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
TymianekTymianek
10
Dodaj wino; gotować 1 minutę, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać bulion i ocet; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
StadoStado
12
Dodać wieprzowinę; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż wieprzowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
13
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Podawać na makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn