Pilaw Jęczmienno-Grzybowy
Pilaw jęczmienno-grzybowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.35 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, rozmaryn, jęczmień do szybkiego gotowania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jęczmień szybkiego gotowania można śledzić to danie główne z Ciasteczka orzechowe, jęczmienne i kakaowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybkie Pieczarki Jęczmień Pilaf Ww, Jęczmień I Muszka Pilaf, oraz Pilaw Jęczmienny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć bulion i borowiki w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; wymieszać z jęczmieniem. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować 12 minut lub do miękkości.
Podczas gdy jęczmień gotuje, rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj shiitake, cebula, sól, rozmaryn, i presliced grzyby; smażyć 5 protokół. Mieszać w Marsala; gotować 1 minutę. Wymieszać mieszaninę jęczmienia i ocet; gotować 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego, często mieszając.