Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj pikantny sos pomarańczowy. Ten przepis zawiera 10 porcji z 136 kalorii, 2G białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 5 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawione kostki farszu, marchewkę, granulki bulionu z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Z łyżką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pomarańczowe ciasto Isabelle z książki "pomarańczowy apel; pikantny i słodki", Pikantny Sos Cytrusowy, oraz Sałatka z kurczaka mandarynkowo-pomarańczowego z kremowym pomarańczowym dressingiem jogurtowym waniliowym.
Instrukcje
1
Na małej patelni podsmaż seler i cebulę na maśle do miękkości. W dużej misce rozpuść bulion we wrzącej wodzie. Dodaj kostki farszu, marchewkę, sok pomarańczowy, skórkę i mieszankę selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
średnie Ciasto Dyniowe Każda)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Łyżka do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; piec 15 minut dłużej lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół