Łatwa Meksykańska Pizza Z Kurczakiem
Łatwa meksykańska Pizza z kurczakiem może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 2,23 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 498 kalorii, 30g białka, oraz 17g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz starą el 'n chunky salsę, ser pepper monterey jack, klasyczną skórkę do pizzy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Łatwa Pizza Meksykańska, So Easy Mexican Pizza, oraz Meksykańska Pizza Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. Spray 12-lub 14-calowy patelni do pizzy z gotowania sprayu. Rozwiń ciasto; umieść na patelni. Zaczynając od środka, naciśnij ciasto, aby uformować 12-calową rundę.
Piec około 8 minut lub aż skorupa zacznie brązowieć.
Rozgrzaną fasolę rozprowadzić równomiernie na częściowo upieczonej skórce.
Posypać serem, kurczakiem i pomidorem.
Piec 9 do 12 minut dłużej lub aż krawędzie skórki są złotobrązowe i ser topi.
Pokroić w kliny, aby służyć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.