Pikantny Boczek Cheeseburger Dip
Potrzebujesz bezglutenowy i דל פחמימות,zny hor d ' oeuvre? Dip cheeseburgera z pikantnym bekonem może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 1,15 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 21g tłuszczu i w sumie 266 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga bekonu, soli i mielonego pieprzu, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella i keczupu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Boczek Cheeseburger Dip, Boczek Cheeseburger Dip, oraz Boczek Cheeseburger Dip.
Instrukcje
Boczek przełożyć na dużą patelnię i gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu obracając, aż równomiernie się zrumieni, około 10 minut.
Wyjmij boczek na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym, zachowując kapanie na patelni.
Połam mieloną wołowinę na kawałki i dodaj do kapania na patelni. Gotuj i mieszaj wołowinę, aż całkowicie się zrumieni, 7 do 10 minut; odcedź na durszlaku. Opłucz wołowinę wodą, aby zmyć nadmiar tłuszczu; odcedzić.
Przełóż odsączoną wołowinę do miski. Wymieszaj sok z marynaty z wołowiną; dopraw solą i pieprzem.
Połącz mieszankę mielonej wołowiny, amerykański ser, serek śmietankowy, pokrojone w kostkę pomidory z zieloną papryką chile, zieloną cebulą, ketchupem, musztardą Dijon i pieprzem cayenne w powolnej kuchence.
Gotuj mieszankę serów na niskim poziomie, mieszając od czasu do czasu, aż ser całkowicie się rozpuści, około 1 godziny. Pokrusz boczek na powierzchni Dipu, aby podać.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Masia de la Luz Cava Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.