Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc spróbuj pikantnej wołowiny Stroganoff. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 30g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis serwuje 5 i kosztuje 2,35 USD za porcję. Mieszanka polędwicy wołowej, cebuli, grzybów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżką wynik 53% to danie jest dobre. Spróbuj Pikantna Wołowina Stroganoff, Pikantna Dziczyzna Stroganoff, oraz Wołowina Stroganoff - pierwotnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ta ulubiona rodzina w moim domu podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmażyć wołowinę na maśle, aż nie będzie różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać cebulę; gotować przez 3-4 minuty lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
4
Wymieszać zupę, śmietanę, grzyby, keczup i sos Worcestershire; podgrzać (nie gotować).