Pikantna Wołowina Stroganoff

Pikantna Wołowina Stroganoff
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc spróbuj pikantnej wołowiny Stroganoff. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 30g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis serwuje 5 i kosztuje 2,35 USD za porcję. Mieszanka polędwicy wołowej, cebuli, grzybów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżką wynik 53% to danie jest dobre. Spróbuj Pikantna Wołowina Stroganoff, Pikantna Dziczyzna Stroganoff, oraz Wołowina Stroganoff - pierwotnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ta ulubiona rodzina w moim domu podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmażyć wołowinę na maśle, aż nie będzie różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę; gotować przez 3-4 minuty lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Wymieszać zupę, śmietanę, grzyby, keczup i sos Worcestershire; podgrzać (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
GrzybyGrzyby
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
ZupaZupa
5
Podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia13
Magazyn