Pierogi z boczkiem, podsmażoną cebulą i kwaśną śmietaną
Przepis na pierogi z boczkiem, podsmażoną cebulą i kwaśną śmietaną może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 45 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 518 kalorii. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, boczek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mało kto lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowe pierogi z podsmażoną cebulą, Wątróbki z kurczaka smażone z cebulą, boczkiem i szałwią, oraz Smażony Szpinak Z Czerwoną Cebulą, Boczkiem I Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierogi ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick, aż chrupiące.
Usuń boczek; crumble. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj cebulę, cukier, i tymianek do kapieli na patelni; smażyć 5 protokół. Wymieszać z groszkiem; podsmażyć 1 minutę.
Dodać pierogi, sól i pieprz; gotować 30 sekund.
Posypać pokruszonym boczkiem.
Podawać z kwaśną śmietaną.