Piernikowa Skórka Arbuza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Piernikowej skórki arbuza. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ocet, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Arbuz Skórka Ogórki Kiszone, Arbuz Skórka Ogórki Kiszone, oraz Marynowana Skórka Arbuza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przeciąć arbuza na pół. Miąższ arbuza czerpać; rezerwy do innego użytku. Ostrożnie usuń zewnętrzną zieloną warstwę ze skórki arbuza za pomocą obieraczki do warzyw.
Obraną skórkę pokroić w 1,5-calowe kostki, aby zmierzyć około 4 filiżanek.
Połącz skórkę i sól w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Zamknąć i przechowywać w lodówce 24 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Wyjąć skórkę z worka; odcedzić. Dokładnie spłukać skórę pod zimną wodą; odcedzić.
W dużym rondlu umieścić skórkę. Przykryć wodą do 2 cali nad skórką; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ostry-przetargu.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; dobrze spuścić.
Umieścić skórkę w dużej misce.
Połącz cukier i pozostałe składniki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Wlać gorącą mieszaninę cukru na skórę; odstawić w temperaturze pokojowej 2 godziny. Przykryć i przechowywać w lodówce 5 dni. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 tygodni.