Piernikowa Skórka Arbuza

Piernikowa Skórka Arbuza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Piernikowej skórki arbuza. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ocet, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Arbuz Skórka Ogórki Kiszone, Arbuz Skórka Ogórki Kiszone, oraz Marynowana Skórka Arbuza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przeciąć arbuza na pół. Miąższ arbuza czerpać; rezerwy do innego użytku. Ostrożnie usuń zewnętrzną zieloną warstwę ze skórki arbuza za pomocą obieraczki do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Obraną skórkę pokroić w 1,5-calowe kostki, aby zmierzyć około 4 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Połącz skórkę i sól w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Zamknąć i przechowywać w lodówce 24 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Wyjąć skórkę z worka; odcedzić. Dokładnie spłukać skórę pod zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WołowinaWołowina
5
W dużym rondlu umieścić skórkę. Przykryć wodą do 2 cali nad skórką; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ostry-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
7
Umieścić skórkę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Połącz cukier i pozostałe składniki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Wlać gorącą mieszaninę cukru na skórę; odstawić w temperaturze pokojowej 2 godziny. Przykryć i przechowywać w lodówce 5 dni. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WołowinaWołowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn