Pieczony sos z czerwonej papryki (z Gnocchi) może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 15g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.89 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, parmezan, gnocchi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i ugotować gnocchi zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gnocchi
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Spuścić w durszlaku w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
W rondlu rozgrzać olej na średnim ogniu do gorąca, dodać czosnek i gotować, mieszając, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać paprykę, sól i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
5
Przenieść do procesora lub blendera i puree. Powrót sos na patelnię, dodać śmietanę i doprowadzić do duszenia, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.