Pieczony Halibut Zawinięty W Liście Sałaty

Pieczony Halibut Zawinięty W Liście Sałaty
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i przyjazne fodmap? Pieczony Halibut zawinięty w liście sałaty może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.51 za porcję. Jedna porcja zawiera 702 kalorie, 100g białka, oraz 29g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz boston, wino, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Halibut owinięty w liście winogron, Łosoś zawinięty w liście figowe z pieczoną kapustą, oraz Brochetka Z Krewetek Płaskich Zawinięta W Sałatę Morską Z Sałatą Morską Ma.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia61
Magazyn