Pieczone Poblano i Salsa pomidorowa

Pieczone Poblano i Salsa pomidorowa
Pieczone Poblano i Salsa pomidorowa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 17 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kolendry, sok z limonki, chiles Poblano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Salsa Kukurydziana Pieczona Poblano, Pieczony Tomatillo-Salsa Poblano, oraz Pieczone Poblano i Salsa brzoskwiniowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Umieść chiles na wyłożonej folią blasze do pieczenia; broil 3 cale od ciepła 8 minut lub do poczernienia, obracając po 6 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieść w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Odstawić na 15 minut. Obrać i wyrzucić Skórki; chili posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
5
Połączyć chiles, pomidor, i pozostałe składniki w średniej misce; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn