Pieczone Poblano i Salsa pomidorowa
Pieczone Poblano i Salsa pomidorowa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 17 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kolendry, sok z limonki, chiles Poblano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Salsa Kukurydziana Pieczona Poblano, Pieczony Tomatillo-Salsa Poblano, oraz Pieczone Poblano i Salsa brzoskwiniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chiles na wyłożonej folią blasze do pieczenia; broil 3 cale od ciepła 8 minut lub do poczernienia, obracając po 6 minutach.
Umieść w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij.
Odstawić na 15 minut. Obrać i wyrzucić Skórki; chili posiekać.
Połączyć chiles, pomidor, i pozostałe składniki w średniej misce; wrzucić dobrze.