Pieczona Zimowa Sałatka Warzywna
Pieczona zimowa sałatka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Acorn squash, żarówka kopru włoskiego, dressing, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do Zima. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Pieczona Sałatka Zimowo-Warzywna, Pieczona Zimowa Zupa Jarzynowa, oraz Pieczona Baklawa Z Warzywami Zimowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/4 szklanki sosu, rozmaryn, 2 łyżeczki oliwy z oliwek, 1/2 łyżeczki soli i zmielony czerwony pieprz, dobrze mieszając trzepaczką.
Połączyć Acorn squash, Koper i cebula w dużej misce.
Dodaj mieszankę opatrunkową, podrzucając do płaszcza.
Rozprowadzić mieszankę warzywną równomiernie na patelni pokrytej natryskiem do gotowania. Piecz w temperaturze 450 przez 45 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie, od czasu do czasu mieszając. Odstawić.
Sałatki umieścić w misce.
Dodaj 1/4 szklanki sos sałatkowy, 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek, 1/4 łyżeczki soli, i ocet balsamiczny; wrzucić dobrze.
Dodać prażoną mieszankę warzywną, delikatnie podrzucając.