Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z makaronem Pho Bo-Beef. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 716 kalorii. Na $5.3 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kiełki fasoli, sól, tajską Bazyl i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, [] Asian Beef & Noodle Soup z 5-Składnikowym bulionem wołowym, oraz Zupa Z Makaronem Wołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrobić bulion doprowadzając wywar do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2
Dodaj imbir, cynamon, nasiona kolendry i anyż Gwiaździsty.Dusić przez 15 minut, następnie dodać cukier, sól, pieprz i sos rybny.Odcedź bulion i wróć na patelnię, utrzymując ciepło na małym ogniu.Gotować patelnię z wodą i gotować makaron aż al dente.Kiedy włożysz makaron do wody, włóż wołowinę do gorącego bulionu do gotowania. Nie musisz go gotować. Wołowina będzie gotować tylko z ciepła bulionu, ponieważ jest tak cienko pokrojone.
Dodaj garść fasoli, szalotki i kolendry.Chochla gorący bulion i wołowina over.At stół, każda osoba może dodać sos hoisin, sos chili, sok z limonki, świeże chili i bazylia do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Hoisin
3 Krople Sosu Sojowego
1 Truskawka Bez łuski
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu