Pho Bo-Zupa Z Makaronem Wołowym

Pho Bo-Zupa Z Makaronem Wołowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z makaronem Pho Bo-Beef. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 716 kalorii. Na $5.3 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kiełki fasoli, sól, tajską Bazyl i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, [] Asian Beef & Noodle Soup z 5-Składnikowym bulionem wołowym, oraz Zupa Z Makaronem Wołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić bulion doprowadzając wywar do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2
Dodaj imbir, cynamon, nasiona kolendry i anyż Gwiaździsty.Dusić przez 15 minut, następnie dodać cukier, sól, pieprz i sos rybny.Odcedź bulion i wróć na patelnię, utrzymując ciepło na małym ogniu.Gotować patelnię z wodą i gotować makaron aż al dente.Kiedy włożysz makaron do wody, włóż wołowinę do gorącego bulionu do gotowania. Nie musisz go gotować. Wołowina będzie gotować tylko z ciepła bulionu, ponieważ jest tak cienko pokrojone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Sos RybnySos Rybny
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Odcedzić i podzielić makaron między poszczególne miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj garść fasoli, szalotki i kolendry.Chochla gorący bulion i wołowina over.At stół, każda osoba może dodać sos hoisin, sos chili, sok z limonki, świeże chili i bazylia do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn