Pesto z rukoli orzechowej może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 723 kalorie. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 4,91 zł za porcję. 31 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz orzechy włoskie, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pesto Z Rukoli Orzechowej, Pesto Z Rukoli Orzechowej, oraz Pesto Z Rukoli Orzechowej.
Instrukcje
1
Na średnim ogniu, lekko brązowy nieobrane ząbki czosnku, o dziesięć minut. Obrać skórki po ostygnięciu.Na średnim ogniu, toast orzechy włoskie, aż pachnące, o trzech do pięciu minutes.In Robot kuchenny, połączyć rukolę, sól, orzechy włoskie i cały czosnek.Pulse podczas skropienia w oliwie z oliwek.