Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Penne z dynią piżmową i kozim serem. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 38g tłuszczu i w sumie 713 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,63 USD za porcję. 177 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Foodnetwork wymaga liści bazylii, cebuli, kabocha oraz koszernej soli i pieprzu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Z łyżką ocena 96%, to danie jest ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Penne z dynią piżmową, jarmużem i kozim serem {12 tygodni dyni zimowej}, Penne z dynią piżmową, jarmużem i kozim serem {12 tygodni dyni zimowej}, oraz Galette z dyni piżmowej i koziego sera.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść ruszt piekarnika w górnej jednej trzeciej piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.