Patelnia Beef Tamales
Ten przepis bezglutenowy i wegetariański serwuje 5 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka tortilli kukurydzianych, kukurydzy, sera cheddar i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Tamales Wołowe, Tamales Wołowe, oraz Chipotle Beef Tamales.
Instrukcje
Na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania, gotuj wołowinę i paprykę na średnim ogniu 6-8 minut lub do momentu, gdy wołowina nie będzie już różowa, a warzywa będą delikatne, rozbijając wołowinę na kruszenie; odcedzić. Wymieszać z salsą, kukurydzą i wodą; doprowadzić do wrzenia.
Wymieszać w paski tortilla. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, przykryte, 10-15 minut lub aż tortille zmiękną.
Posypać serem; gotować, przykryte, 2-3 minuty dłużej lub aż ser się rozpuści.