Przepis makaron Ponza można zrobić w około 55 minut. Ten przepis służy 6. Za 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 12g tłuszczu i w sumie 444 kalorii. 27 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis z Foodnetwork wymaga oliwy z oliwek, pomidorów winogronowych, kaparów i pietruszki o płaskich liściach. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 64%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak My Go-to Spiralized Diet Pasta: Pieczony kurczak i makaron z cukinii z jarmużu, Makaron czekoladowy z sosem śmietanowym Gorgonzola i 10 romantycznych dań z makaronu, oraz Kolacja dziś wieczorem: Pastan alla Burina (makaron z sosem rustykalnym).
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść ruszt piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. posmaruj masłem szklane naczynie do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Do przygotowanego naczynia do pieczenia włożyć pomidory, kapary, 1 łyżkę oliwy z oliwek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Rzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół