Chairman Mao ' s Cherry Cola Skirt Steak
Ten przepis służy 8. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, wiśniową colę, alkohol zbożowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Skillet Spódnica stek z balsamicznym pomidorkami Cherry, Stek w spódnicy z pomidorkami koktajlowymi i polentą, oraz Grillowany stek z ciepłą kukurydzą i sałatką z pomidorów wiśniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kolejność operacji polega na pokrojeniu steku spódnicy na 3-calowe kawałki.
Dodaj olej do dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i brązowy przez 2 protokół z każdej strony.
Wyjąć z patelni i pozostawić drenaż w durszlaku. Podczas opróżniania, lekko spłukać wnętrze patelni ciepłą wodą, wytrzeć papierowym ręcznikiem, a następnie umieścić z powrotem na kuchence. Upewnij się, że patelnia jest sucha wewnątrz, więc olej nie pop. Płaszcz patelni z olejem i dodać rock candy.
Niech topi się przez 1 minutę lub do połowy stopiony na średnim ogniu.
Dodać rumianą wołowinę i wymieszać do karmelizacji.
Wyjmij patelnię z ognia, dodaj moutai i zapalić długim meczem kuchennym.
Niech płomień na 10 do 15 sekund, a następnie powrót patelni do ciepła.
Dodaj wino ryżowe, czosnek, cebula, chrzan, 4 uncje sosu sojowego, i sfermentowany sos ryżowy.
Niech gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty, a następnie dodać 2 szklanki wody.
Niech gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, a następnie odtłuścić pianę z góry.
Dodaj cherry cola i niech gotować, odkryte, na dużym ogniu przez 10 protokół. Wymieszać w pozostałej filiżance wody i przykryć. Gotować do miękkości, Zwykle kolejne 50 minut.
Około 20 minut przed podaniem, ustawić bambusowy parowiec.
Wysuszone liście lotosu włóż do parownika i połóż na wierzchu 8 bułek. Paruj do miękkości, ale nadal twardej, zwykle 3 do 5 minut.
Z grubsza posiekaj wołowinę. Nie chcesz go dobrze posiekać, chcesz tylko kawałki wielkości kęsa, jak posiekany mostek. Każdą bułkę napełnij wołowiną i cebulą z garnka.
Przełożyć liście lotosu na półmisek i ułożyć bułki na wierzchu. Duże liście wydzielają przyjemny aromat i wyglądają fajnie. To dobra prezentacja imprezowa do serwowania.